Caută
Close this search box.

Terapie energetică șamanică individuală

 

Vindecarea în timpul acestor ședințe este instantanee la nivelul corpului energetic, însă efectele cer puțin timp pentru a se instala în corpul mental emoțional și în corpul fizic.

Pentru că este o călătorie dincolo de mintea noastră rațională, vindecarea poate lua forme diferite de cele la care ne așteptam noi. În mod cert, fiecare primește exact ceea ce are nevoie să primească în acel moment din viața sa.

La finalul ședinței vom discuta împreună cateva teme de lucru cu ajutorul cărora vom putea crea noi căi neurologice și vom putea păși într-o nouă hartă a călătoriei personale și vindecarii.

Iată câteva din procesele pe care le folosesc în timpul unei ședințe:

Procesul de iluminare este procesul de bază din medicina energetică șamanică, se bazează pe curățarea amprentelor emoționale din câmpul nostru energetic, care ne predispun la boli fizice și emoționale, și  se realizeaza prin informarea cu lumină a acestor amprente.

O amprentă conține informații despre boli sau elemente legate de starea fizică sau despre o traumă emoțională care ni s-a întâmplat devreme în viață și care ne predispune la repetarea acelorași comportamente și la aceleași relații, într-o dinamica asemănătoare de-a lungul anilor.

Orice comportament repetitiv pe care îl observi în viața ta este o indicație a existenței acestor amprente, și orice boala sau tipar comportamental care se repeta în familia ta este consecința unor amprente transmise de-a lungul generațiilor.

Dacă nu mai vrei sa retraiesti viața părinților tai, poți începe să îndepărtezi aceste amprente din câmpul tău de lumină, pentru a vindeca ceea ce părinții tăi nu au știut și nu au putut să vindece, rănile emoționale pe care și ei le-au moștenit de la părinții și bunicii lor.

Procesul de iluminare ne readuce în starea de echilibru, în ceea ce șamanii incasi numesc ayni, distruge reziduurile și depozitele care aderă la pereții unei chakre, arde energia toxica din jurul înregistrărilor fizice și emoționale dăunătoare și curăță înregistrările din Câmpul energetic de Lumină.

Procesul de iluminare transformă energiile grele în lumina, emoțiile grele asociate cu traume și boli, în energia hranitoare a vieții.  Aceasta este o metafora pentru transformarea ranilor emoționale în surse de putere și de cunoaștere.

Un alt proces folosit este extracția energiilor cristalizate în corpul fizic. Unele energii toxice se pot cristaliza în corpul nostru, luând forma energetică a unor obiecte, care sunt imposibil de metabolizat prin procesul de Iluminare.

Aceste energii sunt atrase spre noi pentru ca noi avem afinitate pentru ele. Prin procesul de extracție îndepărtăm aceste energii cristalizate și apoi lucrăm asupra afinității cu energia respectivă, astfel încât să devenim purificați de o eventuală receptare a aceleiași energii toxice pe viitor.

Extracția energiilor și a entităților intruse, încrustate în sistemul nervos central pot fi energii fluide și se pot afla la baza multor probleme psihologice și fizice de tipul depresie, anxietate, dependențe și o mulțime de alte simptome.

Decuplarea reacției luptă sau fugi este un alt proces, folosit atunci când simțim că lumea devine un loc în care nu ne simțim în siguranță, prin care putem avea încredere profundă în univers, în noi înșine și în ceilalți, ne putem relaxa profund, atât în timpul zilei, precum și atunci când dormim.

Prin decuplarea reacției luptă sau fugi, ne mutam reacțiile din sistemul nervos simpatic în cel parasimpatic, și putem intra astfel în modulul de relaxare.

Aceasta reacție lupta sau fugi, pe care o au și animalele, a fost activată acum mult timp, probabil din copilăria noastră și de atunci a rămas pe modul automat, provocând permanent un nivel extrem de mare de adrenalină si o stare de alertă permanentă.

Spre deosebire de animale, care au în sistemul lor procedee naturale de deconectare de la această reacție, oamenii pot rămâne în acest loc al stresului și al neliniștii permanente pentru întreaga lor viață.

Prin această decuplare putem ajunge din nou într-o stare de liniște sufletească, reflectată în toate nivele noastre: energetic, sufletesc, mental, fizic.

 Când aplicăm recuperarea sufletului? Atunci când experimentăm traume, o parte din esența noastră vitală se separă de noi pentru a supraviețui experienței, sustrăgându-ne impactului distrugător al durerii implicate de acea traumă și lipsindu-ne de parți importante din forța noastra vitală și din esența noastră.

  •   Te simți vreodată apatic?
  •   Iți este dificil să rămâi prezent în corpul tău? Te simți ca și cum ai fi în afara corpului tău, observându-l ca pe un film?
  •   Suferi de depresii cronice?
  •   Ai probleme cu sistemul imunitar și te îmbolnăvești des?
  •   Ai fost foarte bolnav cand erai mic?
  •   Ai goluri de memorie legate de viața ta de după vârsta de 5 ani? Simți că ai vrut sa ștergi cu buretele anumite etape din viața ta?
  •   Te lupți cu dependențe (alcool, mâncare, medicamente, țigări, sex, jocuri de noroc)?
  •   Te surprinzi uitându-te la lucruri din exterior ca și cum ai vrea să-ți umpli un gol interior prin ele?
  •   Ți-a fost dificil să mergi mai departe după pierderea cuiva drag sau după un divorț?

Dacă ai răspuns “da” la oricare din aceste întrebări, probabil ai nevoie de o sesiune de recuperare a sufletului. Părți importante din Sinele tău esențial îți pot fi indisponibile în acest moment.

Energia vitală și darurile acelor parți sunt inaccesibile pentru tine, momentan. Părțile pierdute coexista într-o realitate paralelă, de unde pot fi recuperate și redate prin procedeul șamanic de recuperare a sufletului.