Caută
Close this search box.

Călătorie Peru

Călătorie inițiatică în Peru 7 iulie – 25 iulie – datele pot fi usor influentate de zilele zborurile spre si dinspre Peru

 Te invitam intr-o calatorie initiatica in Peru, timp de 18 zile, alături de samani, vindecatori, ghizi și pastratorii ai intelepciunii milenare Inka, ce ne vor susține cu sacralitate spațiul prin care vom primi o vindecare puternica și subtilă, o energie ce va crea un nou salt al existenței noastre și o claritate a ceea ce înseamnă a trăi ascultandu-ti chemarea sufletului.

În fiecare loc ne vom conecta profund prin cheile și instrumentele dăruite de Dansul Energetic, prin tehnici simple și de impact, putand descarca prin puterea personală, constientizari, cuante de lumina, mesaje, în paralel cu toata bogatia spirituala, lumina, initierile și curatarea energetică ce ne vor fi oferite cu multă iubire de către samani în cele mai sacre locuri de putere.

Dansul Energetic va fi acel liant prin care vom integra darurile și ne va da posibilitatea de a crea o conectare cu Sursa oriunde & oricand.

 Spui:

  •  DA acestei călătorii pentru a simți cum viata poate fi traita ca un miracol, plina de magie si bucurie, în armonie cu natura și TOT.
  • Da, pentru a aduce acele linii de potențial divin ce te vor purta pe calea lină a sufletului și a misiunii personale.

Fie ca ai mai experimentat, sau nu, lucrul cu energia, vei simți cu siguranță amploarea acestor transformări în aceste locuri sacre, dar și sustinerea pe care o vei primi în viața ta de zi cu zi la întoarcerea acasă. Mai mult decat atat, ne vom antrena înainte de plecare, oferind cursul de Dans Energetic, și cunoștințe despre anatomia energetică a corpului nostru, ce vor fi incluse în costul acestui pachet, pentru a fi complet pregatiti si echipati sa primim cat mai mult din minunatiile pe care aceasta calatorie le oferă.

Motivele pentru care oferim acest suport dinaintea plecării le vei găsi și îți vor vorbi de la sine, parcurgand programul detaliat, intens și cuprinzător de mai jos.

Program:

  Ziua 01: Aterizam pe aeroportul din Lima și petrecem noaptea în Miraflores.

Ziua 02: Zburăm de la Lima la Cusco. De la Cusco luăm autobuzul (aprox 2 ore) spre Sacred Valley (Valea Sacra). Pe drum, ne vom opri pentru diverse activități: ceremonia Kintu, dedicate Spiritelor străvechi al Munților, Maeștrii Anzilor Apukunas. Ora 5PM: Intalnire de prezentare și cunoaștere la Muyuki Temple (templul cu 7 cercuri concentrice). Ceremonia focului cu Jorge Louis Delgado, shaman și scriitor, ghidul nostru (și al lui Antonio Villoldo) în Peru. Cina de bun venit în Urumbamba, unde ramanem peste noapte.

Ziua 3: 8:30 AM Plecarea de la hotel, cu autobuzul, spre Urco, din localitatea Calca (aprox 40 de minute cu autobuzul) sa vizitam templul din Urco & Pisac pentru Ceremonia Chicha (“chicha” este o bautura sacră,un fel de bere, făcută din porumb). În timpul ceremoniei, bautura este dedicată Mamei Gea / Pamant (Mother Earth), ca ofranda pentru viața și toate darurile pe care le primim din partea Ei. Vom asista la Ceremonia Soarelui dedicată de Jorge unuia dintre animalele sacre: Șarpele. Pranzul la Urco, apoi continuam călătoria spre Valea Sacra / Sacred Valley de-a lungul râului sfant numit Urubamba pentru a ajunge în Pisac. Vizitam Templul în care Frunze de coca sunt oferite ca ofranda de iubire și recunoștință pentru Spiritul Munților, Apu și pentru Pachamama (Mama Pamant). Acolo, vom intalni comunitatea locală de samani si vindecatori, “maestrii protectori și apărători ai liniști”, Apukunas. Vom vizita locurile sfinte, Templul Soarelui și al Lunii și Templul Constelatiilor și al Curcubeului. Vom admira frumusetea perfectiunii întruchipate de lucrările in piatra si estetica exprimată de “dansul construcțiilor cu Cosmosul”. Vom vizita apoi faimoasa piata locala Pisac, colorata si plina de viata. Ramanem peste noapte în Urubamba.

Ziua 04: QUILLARUMIYOC / MORAY

08:30 AM: O călătorie de 2 ore în care vizitam templul din Ancahuasi Mountain, muntele care este “cuibul” a doua păsări sacre, Vulturul și Condorul. Locul acesta este numit Quillarumiyoc = Oracolul Lunii sau Templul Lunii. Acolo vom “construi” în propriul nostru “cuib” din inima noastra, locul in care vom așeza intențiile și dorințele noastre cele mai aprinse, unde vor fi în siguranță, protejate și gata sa fie împărtășite cu frații și surorile noastre în credința. Quillarumiyoc ne reaminteste sa continuam sa lucram cu aspectul nostru feminin, cu Luna, cu Apa și cu corpul nostru emoțional.  Vom avea ceremonii în toate aceste locuri sfinte. Pranzul va fi la pachet. Dupa-amiaza, vom vizita Moray, un laborator experimental de agricultura, în cercuri/spirale concentrice. Într-o ceremonie sacră, ne vom activa toate cele șapte chakre, conectandu-ne cu cele șapte cercuri concentrice, pentru a descoperi propriul nostru Soare interior. De aici, vom transmite spre Cosmos mesajul nostru special, din timpurile speciale pe care le trăim.Vom invata sa extindem Munay, Llankay si Yachay (iubire, dăruire/serviciu și înțelepciune). Ne întoarcem la hotel în jurul orei 5:30 – 6PM și ramanem peste noapte în Urubamba.

 Ziua 05: ÑAUPA IGLESIA / OLLANTAYTAMBO

09:00 AM: Vom vizita Ñaupa Iglesia (Templul Chakanas), la o distanța de aproximativ 30 minute, cu autobuzul. Ñaupa Iglesia este un loc incarcat de energie spirituala si liniste, fiind localizata intre munti inalti. Aici, localnicii își omagiază strabunii, este un loc al conectării, un loc al evenimentelor astronomice și al ceremoniilor care au loc la anumite date fixe din calendarul agricol. În Huaca, în interior, vom putea admira un altar sapat in piatra, asezat cu fata catre Calea Lactee și un portal sau poarta multidimensională. Se spune ca acestea erau proiectate pe cer la anumite momente ale anului și se făceau observații nocturne. Peste culmile dealurilor din jur, în timpul nopții, strămoșii locurilor contemplau poziția astrelor și a constelațiilor cunoscute sub numele de Inkas, iar în timpul zilei, mișcările Soarelui, care marcau date importante în calendarul sfant al Inkasilor. Aici se țineau ritualurile asociate cu evenimente astronomice importante, la anumite date ale calendarului agricol, așa cum o demonstrează alinierile de la fata locului. Unii cercetători afirmă că acest sanctuar s-ar fi numit  “Choqella” (templul de aur strălucitor) sau “ChoqeIlla” (talismanul de aur) sau ”Choqe Killa “(luna de aur).După pranz (la fata locului), vom vizita universitatea Ollantaytambo ( orașul universului) unde vom experimenta și învata ca dansul sacru este interconectat și interdependent cu totul (universul). Tot aici, vom invata practici de “Activare Solară” a Ajnei (“Ochiul Spiritual”) Ollantaytambo este considerat unul dintre cele mai importante temple ale perioadelor Inka (Inka Time & Pre-Inka). Vom explora templele diferitelor elemente, bucurandu-ne de prezenta monumentului Condorului, Tunupa Face, Templul Soarelui și altele, din vecinătate. Ramanem peste noapte în Urubamba.

Ziua 06: Călătorie cu trenul spre AGUAS CALIENTES & Cascada MANDOR. Luăm trenul spre Aguas Calientes, ne cazam si vom lua pranzul. După pranz, mergem sa vizitam cascada Mandor (1 ora si 15 minute de merse pe jos), trecand prin Apu Putukusi (care înseamnă, în traducere “mereu fericit”). Ieșim din oraș, urmărind raul, pe un drum care se infunda într-o vale înconjurată de munți înalți, abrupti, imposibil de escaladat, vârfurile lor parand ca inteapa Cerul. Continuam sa mergem în susul râului (cam o ora), apoi urmăm un afluent al acestuia pana la cascada Mador. Cu toate ca urcăm spre sanctuarul Machu Picchu, vom vedea din loc în loc ferme singuratice, vom trece prin livezi, chiar înainte sa intrăm în “pădurea de nori”. De aici, mai sunt 20 de minute pană la cascada Mandor, care are o piscina în vecinătate, unde se poate inota. Aici, vom avea Ceremonia purificatoare a apei. Ne vom întoarce spre oraș, cand ne încheiem activitățile. Întreaga călătorie va dura aproximativ 4 ore si jumatate (dus-întors)Ramanem peste noapte in Aguas Calientes.

 Ziua 07: MACHU PICCHU & SUNRISE CEREMONY = Ceremonia Răsăritului de Soare. Vom intra dis de dimineata în Orașul de Cristal, Machu Picchu. Aici, vom aștepta răsăritul soarelui, pentru a primi primele raze ale zilei în inimile noastre și vom invata Practici Solare: Ceremonia Inițierii, în zori, în conexiune cu Soarele Galactic, sa ne hraneasca sufletele. Ne vom elibera de energiile “grele”, latente, în prezența energiei și vibrațiilor înalte ale locului, unde orice este posibil. După Ceremonie, vom vizita Orașul de Cristal, Machu Picchu, unde vom admira Templele principale, precum Wiracocha, Templul Soarelui, al Condorului și altele. În plus, vom avea timp de contemplare, individual și în grup, ceea ce ei numesc “ceremonii personale”. Întregul Complex are o înaltă vibrație energetică și un “punct magnetic focal”, care potenteaza toate procedurile energetice invatate. Fiecare “invocare” / rugăciune / intenție (puteți aduce lista cu dorințe, sa va setati intențiile înainte de a ajunge acolo) este amplificată la proporții incalculabile. Vom avea posibilitatea de a ne folosi simțurile, dincolo de pragul celor cinci cunoscute (folosind practicile invatate).Cand terminam, ne întoarcem la Aguas Calientes sa luam pranzul.Dupa-amiaza, avem program de voie. Ramanem peste noapte în Aguas Calientes  

Ziua 8: Calatorim cu trenul spre SACRED VALLEY și cu autobuzul spre  URUBAMBA. Luăm trenul spre Ollantaytambo. Acolo ne așteaptă autobuzul spre Sacred Valley și ne duce la hotelul Taypikala Valle. Dupa amiaza vizitam imprejurimile sau lenevim la hotel. Ramanem peste noapte în Urubamba.

Ziua 09: Calatorie spre Cusco & Altare

8:45 AM: Plecăm cu autobuzul spre Cusco, iar pe drum vom vizita altarele /  monumentele cele mai importante: Templul Inimii (unde ne vom conecta la frumusetea extraordinara a naturii), Templul Luminii = Illapata, locul unde se gaseste “piatra spatiala” și  “Ley Line”. Vom mai vizita Sacsayhuaman, Qenko, Puca Pukara. Ne vom conecta la energiile și vibratia inalta a locurilor prin care trecem, la elementele naturii și ne vom elibera de energiile joase (“grele”) numite Hucha, ne vom reconecta apoi la noi, la ceea ce suntem noi de fapt și la adevărata esență a ființei noastre, iubirea (Anahata).  Ne vom conecta la “pantecul” Mamei Pamant (Pachamama) si la cel de-al doilea ghid al Inkasilor, Șarpele, primind astfel șansa renașterii spirituale.  Ramanem peste noapte în Cusco.

Ziua 10: Tipon & “Calea Apei” sau “Apa este calea”

După micul dejun, mergem la Tipon, cu autobuzul (aprox 45 minute). Tipon este un site agricol antic, cu multe terase și un sistem de irigații extrem de complex care culminează cu Templul Apei. Ne așteaptă aici un mesaj al Mamei Pamant, care ne reaminteste ca suntem “apa” și putem învăța multe de la acest element, dacă știm să ascultăm. Vom experimenta “curgerea usurintei” in “Ceremonia apei”. Ne întoarcem și ramanem peste noapte în Cusco

Ziua 11: Cusco – Puno / Titikaka

7:00 AM: Plecăm din Cusco cu autobuzul și ne indreptam către  lacul sfânt Titikaka,  locul de naștere al “Copiilor Soarelui”. Vom călători aproximativ 9 ore și vom poposi adeseori, pentru a vizita diferite puncte de atractie turistice & energetice pe drum, precum Tinajani și formațiunile stâncoase înconjurătoare. Aici se spune ca este Pakarina (locul de origine) sau “pantecul” Mamei Pamant, un loc telluric important. Urmand traseul energetic astfel deschis, vom vizita orașul din perioada Pre-Inka, numit Pucara. Hotelul Taypikala Lago unde vom innopta este pe malul lacului Titikaka.

Ziua 12: INKA CAMAÑA / INKA TUNUHUIRE

8:00 AM: Plecăm de la hotel cu autobuzul intr-o calatorie de aprox 1 ora si 45 minute spre Inka Camaña, unde vom admira structurile megalitice din apropierea lacului Titikaka, orientate spre răsărit. Sunt structuri sapate in roca, în forme semicirculare si rectangulare, cu scări care duc către diferite altare care privesc de deasupra Lacul Sacru Titikaka. Este un loc ideal pentru “practici solare” și pentru conectare cu Apu Kapia și Asiru Patjata, Șarpele Sfant al Vulcanului. La intoarcere, vom vizita Inka Tunuhuire, supranumit “locul vantului”, unde vom găsi structure monolitice asemănătoare celor din Tiwanaku. Aici ne vom conecta la Spiritul Vantului, Wayra, unde vom avea o ceremonie de ofranda. Ramanem peste noapte la hotel Taypikala Lago  

Ziua 13: Program de voie

Ne putem bucura de grădinile hotelului sau medita, contempla informațiile, trăirile, evenimentele din ultimele 12 zile, împărtăși impresii, putem face plajă & inota in piscină, face plimbări în împrejurimi sau ne odihnim, pur și simplu, fără sa facem nimic. Ramanem peste noapte în Taypikala Lago.

 Ziua 14: MOLLOCO & Poarta ARAMU MURU

8:45 AM: Plecăm spre Molloko (facem aprox. 35 minute cu autobuzul). Ne vom conecta la energia înaltă a locurilor și a templelor antice pentru a ne curata de energiile joase, Hucha, impamantandu-le si lasandu-le în grija Mamei Gea, care va știi ce sa facă cu ele. Aceste Hucha sunt energii care raman in viețile noastre și care provin din ne-iubire, nu pot fi simțite fizic, dar pot provoca emoții intense, care ne pot afecta emoțional și psihologic, profund. Vom participa la o Ceremonie specială, prin care vom încredința Mamei Gea / Mamei Pamant aceste energii și ne vom purifica. După Ceremonie, ne vom continua drumul care Poarta Aramu Muru (Doorway) din Ajayu Marka, al cărei nume străvechi este de fapt Willka Uta, “Casa Soarelui” sau “Casa Divinității”. Vom porni pe “Calea Ceremoniala” care începe din “locul bautului” în care Inkasii “beau lumina”. Aici,  în acest loc, vom avea o Ceremonie Solară, pentru activarea “Soarelui Interior”, în conexiune cu “Soarele Tata”. Odată cu Soarele Interior, ne vom activa fiecare celulă, care este, în sine, un mic soare (dacă ne gandim la forma și caracteristicile fiecărei celule, așa cum am invatat la biologie) și putem astfel sa experimentam propriul nostru “corp de Lumina”. În aceasta calatorie initiatica, vom “urca cu Șarpele” (lumea interioară), cu Puma (lumea înconjurătoare), pana cand vom ajunge la “Condor” (lumea superioara) si din acest loc de lumina vom trimite mesajul nostru către Cosmos, ascultând cu atenție răspunsul pe care il vom primi. Vom continua călătoria spre poarta dimensională Aramu Muru, unde vom începe sa experimentam cele “doua coloane ale porții de Lumina”, apoi poarta conexiunii divine cu inimile noastre, cealalta poarta catre divinitatea noastra. Cand suntem gata, ne întoarcem la hotel, unde innoptam: Taypikala Lago.

Ziua 15: Călătorie cu barca spre insulele plutitoare UROS (Ceremonia visarii, pe barca de plută) & insula TAQUILE (Ceremonia de purificare). 6:30 AM: Plecam dis de dimineata de la hotel, spre portul din Puno. Vom vizita celebrele insule de stuf, apoi vom lua o barca de plută (reed-boat) pentru Ceremonia Visarii, sub auspiciile Mamei Cosmice Pachamama; ne vom întinde pe barca si ne vom da voie sa visam viața pe care ne dorim să o trăim în viitor, bazată pe intenția inimii: o noua viata, pentru noi, cei (in)NOI(ti). Ne vom continua apoi călătoria pe apa, spre insula Taquile. Pe plaja insulei, vom avea Ceremonia Apei, în apele sacre ale lacului Titikaka, locul de naștere al Copiilor Soarelui: ceremoniile de curatare, purificare și proclamare, pentru conectarea la Templul Iluminarii si la Discul Solar legendar. Luam pranzul pe insula, apoi ne întoarcem la Puno și la Taypikala Lago hotel, unde innoptam.

Ziua 16: COPAMAYA / AYMARA YATIRIS / CROP CIRCLES (cercuri în grane) 8:45 AM: Plecăm cu autobuzul la Copamaya (aprox. 1 ora si 30 minute). Vizitam templele din perioada Pre Inka Temples și vom avea Ceremonii cu shamanii Aymara / the Yatiries. Peisajele sunt uluitoare și vom afla lucruri interesante despre localnici, obiceiurile și stilul de viata. Ajungem apoi, cu bus-ul, la cercurile concentrice din lanurile de grane, un loc cu deosebita incarcare energetica. Vizităm construcții vechi, cu design circular, care serveau pentru ceremoniile agricole, fiecare cerc fiind relationat cu Muyoc (unul dintre aspectele Divinității). Vom discuta despre Legea Cercului ( a circularitatii), care este eterna. Ne întoarcem la hotel Taypikala Lago, unde innoptam.

Ziua 17: SILLUSTANI: Noua Renastere

Plecam la 8:30 AM spre magnificul  Sillustani, un loc de o remarcabilă forta telurica, un mic platou de unde se poate vedea lacul  Umayo și munții. Aici, vom lucra la Templul Focului, la conectare cu Spirala Cosmica; vom vizita Chullpas (Turnurile Funerare) care dețin secretul renașterii. Acest templu funerar va fi martorul tăcut al ceremoniei Discului Solar pentru fiecare dintre noi. Vom încheia cu gandul ca a fi Copii ai Soarelui, înseamnă sa fim clari, puri, transparenti, luminosi, calzi, splendizi, stralucitori si luminosi. Dupa-amiaza este liberă și ramanem peste noapte la Taypikala Lago hotel.

Ziua 18: TRANSFER cu autobuzul la aeroportul JULIACA, Lima & zbor către casa. Ne luam ramas bun de la ghizi, aducem cu noi, acasă și păstrăm în suflete, renasterea nou dobandita.

Organizatori & facilitatori:

  • Steluța Florentina – Formator & Consilier Dezvoltare Personală, Instructor Dans Energetic, terapeut Medicină Energetică Șamanică, terapeut Bowen, kinetoterapeut în serviciu cu iubire și recunoștință pentru echilibru, armonie in & out  în toate structurile ființei.
  • Silvia Osman, IO, PhD – Maestru Profesor IO, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Reiki Supreme (gradele 1-7), Fondator BrainGym, Formator & Instructor Inteligenta Sumativa (SiC), Transformative Coach, facilitator de meditatie integrativa / conectiva / transformativa.

Pachetul calatoriei initiatice in Peru:

3490 euro (tarif de grup, minim 20 de persoane), ce include:

·Itinerariu complet de 18 zile / 17 nopti, cu ghid personal/ shaman/ translator Ketchua-Engleza/ facilitatori

· Cazare (loc în camera dubla, pentru single = cost extra de 720 euro), la hoteluri de 3-5 stele și mese (all inclusive) la locațiile menționate în program (incepand din ziua 02 și încheind cu micul dejun în ziua 18). Meniurile vor fi fixe, pentru întreg grupul, iar ghizii locali decid restaurantele.

·Transfer de la și spre aeroportul din Lima, în ziua sosirii și a plecării, pentru întregul grup, cu transport privat

·Transportul intern cu autobuzul (privat) și cu trenul Inka Rail Executive spre Machu Picchu dintre destinațiile din itinerariul prestabilit

·Transportul cu barca spre insulele de pe lacul Titikaka

·Taxele / biletele de intrare la obiectivele turistice

·Participarea la ceremoniile de grup (practici ceremoniale individuale și/sau de vindecare și obiecte de ceremonial implica costuri separate și vom pune la dispoziție o lista de prețuri la fata locului)

·Participarea

 Pretul nu include:

·Biletele de avion / zboruri internațional: București – Lima; Lima – București

·Biletele de avion / zboruri locale: Lima – Cusco; Juliaca – Lima

·Transportul individual, separat de grup, către obiective în afara itinerariului stabilit

·Sesiuni de vindecare individuale

·Taxele de aeroport

·Asigurarea de călătorie

·Echipament personal

·Cheltuieli extra, precum tips pentru soferii de autobuz, bellboys, chelneri, ghizi locali

 Condiții de rezervare & anulare a rezervarii & esalonare plata:

1.Rezervările (hotel, autobuz, bilete de tren etc) vor fi efectuate în momentul primirii avansului (nerambursabil) de 10% din prețul stabilit la acceptarea ofertei = 349 euro / persoana.

2.Plata parțială, în valoare de 50% din pret, pana pe 30 martie.

3.Plata integrala a costului inainte de 10 mai, prin transfer bancar, în contul indicat.

4.Anularile de grup sunt acceptate doar dacă sunt anunțate cu 60 de zile înainte de sosirea grupului (avansul de 10% nu se restituie).

5.Anularile individuale sunt permise cu maxim 45 de zile înaintea sosirii grupului. După aceste date nu se vor mai face rambursari.

6.Listele complete cu preferințe de cazare nominale se primesc cu 45 zile înaintea sosirii grupului.

7.Orice schimbări în listele trimise (persoane în plus sau în minus) vor fi acceptate cu maxim 30 de zile înaintea sosirii grupului. Tarifele pentru loc în camera dubla vor suferi modificări dacă numărul de persoane scade sub 20.

Înscrieri pe adresa: armonie@hatummunay.com

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/459137448578963

Mulțumim cu recunostinta, bucurie & armonie!