Caută
Close this search box.

Dezvoltare Personală

Dezvoltare Personala 1

“ Inteligența emoțională este un mod de a recunoaște, înțelege și alege cum simțim, gândim și acționăm. Ea ne modelează interacțiunile cu alții și înțelegerea despre noi înșine. Ea definește cum și ce învățăm; ne permite să ne setam prioritățile; ne determină majoritatea acțiunilor zilnice. Studiile arată că este responsabilă pentru 80% din succes.”

  1. Freedman

 Viața ne supune unor lecții pentru a ne da acel impuls de a deveni cea mai măreață variantă a noastră. De cele mai multe ori, percepem acestea ca blocaje în diferite aspecte ale vieții. Procesul de consiliere ajută să scoată la suprafață aceste blocaje, să detecteze cu acuratețe impasul, factorii și modalitatea optimă de a decide sa ne angrenăm în acțiuni sănătoase.

Prin instrumente specifice se pot antrena și crește calitățile inimii ce conduc la cea mai rapidă transformare a ființei. În urma acestui proces se obțin cu succes schimbările eficiente de a recăpăta toată forța și puterea interioară pentru depășirea oricărui obstacol, pentru a avea relații în armonie, echilibru, și o viață împlinitoare, plină de iubire.