Caută
Close this search box.

Retreat-uri

În grup sunt cele mai mari transformări datorita energiei create care ne aduce împreună. Poți conștientiza aspecte profunde ale ființei, blocaje, cât de mult sau puțin curgi cu viata și multe altele. Purificand acest loc devii clar, conștient și poți pași cu frumusețe pe o nouă linie de destin prin alegeri benefice pentru tine.
Magia care ne aduce împreună ne arata în perfecta sincronicitate ca suntem UNUL in iubire cu Mama Pământ si toate ființele ei si scoate la suprafață, oglindeste fiecăruia povestea care ne retine din a dansa total cu Viața.
Clipe cu lacrimi de eliberare și bucurie, pasiune, dans, energie, foc, relaxare, zambet și contemplare trăite înconjurați de munti, apa, langa vatra focului dinăuntru și din afară ne-au hrănit sufletul, împuternicindu-ne și revitalizandu-ne pentru ce va fi sa fie divin în următoarea perioadă❣️
Mulțumesc mult cu iubire și recunoștință Marelui Spirit, mentorilor de la care am învățat aceste tehnici pentru a fi transmise pentru o lume mai bună și tuturor celor care au spus DA❣️

Retreat Busteni 13 15 oct 2023
locatie
activitati

Retreat de purificare prin meditații, Dans Energetic și tehnici samanice 💫

Cum vom face si ce este inclus în această experiență:

💫 3 ceremonii samanice de foc pentru: purificare, conectare cu frecvente si energii înalte, alchimizarea și materializarea intențiilor 

💫 sesiuni samanice de vindecare in grup

💫 Dans Energetic – vei învăța cum sa il practici și acasa

💫 Constelații samanice

💫 Meditații de diferite tipuri

💫 Respiratii Pranayama

💫 o drumeție dacă ne va permite vremea

💫 harta cu energia personală cu care ai venit interpretata prin calendarul Mayas

💫 relaxare în ciubar cu jacuzzi

💫 relaxare în saună

💫 călătorii cu toba și sunete

💫 elemente de conectare la corp prin dans și mișcare conștientă 

💫 o sesiune individuală samanica online după tabără 

💫 Despacho – instrument samanic de a aduce echilibru și energii noi pentru materializarea intențiilor 

💫 cazare

Cost: 

 1450 ron (dacă plata se face până sâmbătă 30 septembrie)

 1700 ron (dacă plata se face dupa 30 septembrie)

Include: masa, cazare, activități, materiale și energia proceselor pe care le susțin

Programul va fi între 13 -15 octombrie

Locatie: Bușteni 
💫Tot ce e mai bun!💫

❣Locuri limitate❣

Vă aștept cu bucurie❣
Mulțumesc❣

Înscriere Aici!  👇 

Pentru orice întrebari vă invit să îmi scrieți:

Retreat Sarmizegetusa 2022

Retreat de regenerare în locurile sacre ale Sarmizegetusei prin lucru energetic

Pentru că…

Poți activa forța de regenerare a ființei tale, ai posibilitatea de a descoperi comorile din interiorul tău și potența toate calitățile divine ale inimii într-o călătorie de conectare cu energiile puternice ale locurilor sacre din Sarmizegetusa.

Vom experimenta prin Dans Energetic și practici șamanice, sunete de înaltă vibrație, conectarea la energia locului și drumeții,  pentru a trăi experiențe autentice, transformatoare de conectare a sufletului, spiritului și corpului nostru la aceste energii, pentru a ne echilibra întreaga ființă, a ne armoniza relațiile, a privi viața dintr-o nouă perspectivă, a ne crește intuiția și capacitățile extrasenzoriale, a primi soluții, vindecări subtile și conștientizări noi, a crește soarele și lumina noastră interioară, a deveni cea mai bună variantă a noastră, a descoperi noi aspecte despre tine la care nu te-ai gândit până acum.

Motivele pentru care spui DA acestei călătorii:

💜 Accesezi conștient energia schimbării pentru o vindecare radicală și o evolutie rapidă prin integrarea unor instrumente simple, de impact și cu aplicabilitate imediată;

💜 Schimbi focusul către ceea ce este benefic pentru tine ACUM, activezi curajul de a obține ceea ce îți dorești cu adevărat mergând pe calea sufletului tău, crești puterea interioară și trăiești viața cu recunoștință, bucurie, iubire, armonie pe toate planurile;

💜 Te bucuri de prieteni noi, care împărtășesc aceleași valori și aspiră la aceleași idealuri.

Vom practica DANSUL ENERGETIC ce aduce o multitudine de beneficii:

💛 Dansul antrenează FLEXIBILITATEA. Un corp flexibil şi o minte flexibilă văd întotdeauna soluţiile şi oportunităţile în orice situaţie.

💛 Dansul ENERGIZEAZĂ. Nu i se aplică zicala „ce-i prea mult strică”. Dansul amplifică şi răspândeşte energia bună în tot corpul.

💛 Dansul RELAXEAZĂ. La 33 de minute de dans pe zi, câştigi aproape o oră de somn odihnitor.

💛 Dansul OXIGENEAZĂ celulele şi accelerează puterea de reîntinerire. Vei fi mai strălucitor, mai frumos, mai lucid.

💛 Dansul aduce FERICIRE. Muzica creează stări de vibrație înaltă, bucurie și accesul la comunicarea cu sufletul. În doar câteva minute schimbi viziunea proprie asupra vieţii. Îţi luminează chipul şi privirea.

💛 Dansul energetic nu ţine cont de ritm. El spune POVESTEA DIN SPATELE RITMULUI.

💛 Dansul te antrenează să DISCERNI realitatea (ceea ce este) de iluzie (ceea ce orbeşte şi blochează) prin viziune, inspiraţie sau vis (ce percepi ca adevăr de la mesagerii divini). Te învaţă să priveşti în interior şi să-ţi asculţi propria armonie, în timp ce vacarmul vieţii sociale vibrează în vuiet înşelător. Te formează să devii un stâlp de putere, o ancoră de stabilitate în propria ta viaţă frumoasă şi plină de satisfacţii.

💛 Dansul te conectează la energiile subtile ale vindecării. Prin dans faci legătură directă cu PUTEREA ATOTVINDECĂTOARE – activează secreţia de oxitocină, „hormonul iubirii” care anulează senzaţia de durere (fie ea emoţională sau fiziologică). Aşadar…

Dansul ECHILIBREAZĂ SISTEMUL HORMONAL. Reduce secreţia de adrenalină şi creşte imunitatea.

💛 Dansul este în perfectă armonie cu RESPIRAŢIA. Îţi îndreaptă coloana, eliberează tensiunile din muşchi, vindecă zonele afectate, împrăştie energia sănătoasă în corp.

💛 Dansul porneşte din INIMĂ. Câmpul electric al inimii este de 60 de ori mai mare decât amplitudinea activităţii electrice generate de creier. Câmpul magnetic produs de inimă este de 5.000 de ori mai mare în intensitate decât câmpul produs de creier.

💛 Dansul inspiră către CREAŢIE. Este o MEDITAŢIE ÎN MIŞCARE, în care primeşti răspunsuri, soluţii şi idei care să te susţină în activitatea ta.

💛 Dansul îţi hrăneşte cele mai bune laturi ale tale şi ale vieţii tale şi te conduce către performanţă. Pentru că… Dansul UNEŞTE EMISFERELE CEREBRALE. Dansul uneşte partea logică cu cea creativă, emoţională. Aceasta determină gândirea de GENIU. Poţi vedea toate laturile unei probleme şi poţi judeca înţelept, găsind soluţii de ambele părţi: gândire non-duală şi non-rezistentă.

💛 Dansul energetic stimulează NEURO-PLASTICITATEA, abilitatea neuronilor de a se reconfigura conform hărţii „trăiesc într-un univers prietenos şi sigur”.

🙏🏻 Se încheie cu o mulțumire adusă lui Dumnezeu/Universului/Vieții, pentru noile daruri primite. Mulțumesc pentru viața frumoasă pe care DEJA o trăiesc!

Cei care participa pot încheia cursurile de dans energetic începute deja, iar noii înscriși pot beneficia de un curs intensiv complet, care să cuprindă toate cele 3 module și cele 12 tipuri de dans energetic.

❤️ Primești în dar cărțile creatorului Ioan Prisecaru: Dansul Energetic și Puterea Cunoașterii.

🌟 Prin practici șamanice Inka:

💚 Învățam tehnici străvechi de lucru prin cele cinci elemente fundamentale ale creației: pământ, apă, foc, aer, eter;

💚 Dăruim participanților ritul benzilor de protecție și instrumentele de conectare;

💚 Permitem să fim informați de străbuni;

💚 Exprimăm iubirea și recunoștința față de Dumnezeu/Univers/Viață care daruieste TOT și TOATE printr-o mandală/despacho în care ne punem intențiile/planurile pentru noi înșine și plantăm semintele visului nostru comun pentru copiii copiilor noștri ce vor veni pe acest pamânt, reprezentând moștenirea pe care dorim să o lăsăm.

💚Ne conectăm cu natura și toate energiile benefice;

💚Alchimizam blocajele ce stau în calea devenirii noastre;

💚Descărcăm daruri noi care ne susțin noile intenții.

Locul ne va susține, fiind centrul strabunilor daci, cel mai apropiat de cetatea Sarmizegetusa, iar așezarea specifică din această zonă face, la propriu, ca soarele să înceapă să lumineze și încălzească complet aceste locuri începând cu luna martie. Aerul purificator, energia acestor locuri va aduce în ființa noastră regenerare și revigorare până la nivel de celulă și ADN, potențate de planurile subtile ce s-au deschis cu noul portal din 02 02 2002.

  Legat de importanța accederii către un suflet luminos, foarte frumos descrie Dante Alighieri: “Dragostea lui Dumnezeu, inexprimabilă și perfectă, își face drum într-un suflet pur la fel cum lumina trece printr-un obiect transparent. Cu cât mai multă dragoste află sufletul, cu atât mai multă dăruiește, astfel încât, pe măsură ce devenim mai curați și mai deschiși, bucuria dragostei ajunge să fie tot mai completă.”

Facilitator:

 Steluța Florentina – Formator & Consilier Dezvoltare Personală, Instructor Dans Energetic, terapeut Medicină Energetică Șamanică, terapeut Bowen, Facilitator Access Bars în serviciu cu iubire și recunoștință pentru echilibru, armonie in & out  în toate structurile ființei.

🌈Și…Cum devine și mai bine de atât? Ce altceva este posibil? Câtă măreție poți crea în viața ta?

🌏Locația:
O pensiune frumoasă, aflată într-un spațiu verde amplu și foarte liniștit, la baza dealurilor și a pădurilor, prin fața căreia trece râul Sargeția, unde puteți asculta apa liniștitoare și relaxantă. Este una dintre cele mai apropiate pensiuni față de Cetatea Sarmizegetusa Regia – la 5 km și Cetatea Fețele Albe, care este la 3 km. Tot în această zonă, dar un pic mai îndepărtat, la aproximativ 12, respectiv 15 km se află cetățile dacice Costești-Cetățuie si Costești-Blidaru, toate acestea cuprinse în Patrimoniul Mondial.

💸Prețul pachetului include: activități, cazare & masă (3 mese pe zi), pentru 4 zile /3 nopți:
1350 Ron / persoană. Nu include transportul. pentru single se percepe taxa suplimentara. 

💰1215 Ron / persoană este prețul redus pentru înscrierile în avans.

❣Locuri limitate❣

Vă aștept cu bucurie❣
Mulțumesc❣

Înscriere Aici!  👇 

Pentru orice întrebari vă invit să îmi scrieți: