Caută
Close this search box.
Personal branding Steluta 96

“A învăța să mergi te eliberează, A învăța să dansezi însă, îți dă cea mai mare libertate”

Rabindanath Tagore

Dans Energetic 2

🌌 Dans Energetic – sesiune de grup

 

🗓jOI, 17 februarie – ora 18.30 – București 

Durata: 2h

🌌Te invit la o sesiune de Dans Energetic pentru a experimenta efectele transformatoare la toate nivelurile ființei. 

Cine poate participa?

💫 Oricine❣ Fie că ai experimentat sau nu Dansul Energetic! Pot participa și copii care doresc și cer.

Vom practica DANSUL ENERGETIC ce aduce o multitudine de beneficii:

💜Dansul antrenează FLEXIBILITATEA. Un corp flexibil şi o minte flexibilă văd întotdeauna soluţiile şi oportunităţile în orice situaţie.

💜Dansul ENERGIZEAZĂ. Nu i se aplică zicala „ce-i prea mult strică”. Dansul amplifică şi răspândeşte energia bună în tot corpul.

💜Dansul RELAXEAZĂ. La 33 de minute de dans pe zi, câştigi aproape o oră de somn odihnitor. 

💜Dansul OXIGENEAZĂ celulele şi accelerează puterea de reîntinerire. Vei fi mai strălucitor, mai frumos, mai lucid.

💜Dansul aduce FERICIRE. Muzica creează stări de vibrație înaltă, bucurie și accesul la comunicarea cu sufletul. În doar câteva minute schimbi viziunea proprie asupra vieţii. Îţi luminează chipul şi privirea.

💜Dansul energetic nu ţine cont de ritm. El spune POVESTEA DIN SPATELE RITMULUI. 

💜Dansul te antrenează să DISCERNI realitatea (ceea ce este) de iluzie (ceea ce orbeşte şi blochează) prin viziune, inspiraţie sau vis (ce percepi ca adevăr de la mesagerii divini). Te învaţă să priveşti în interior şi să-ţi asculţi propria armonie, în timp ce vacarmul vieţii sociale vibrează în vuiet înşelător. Te formează să devii un stâlp de putere, o ancoră de stabilitate în propria ta viaţă frumoasă şi plină de satisfacţii.

💜Dansul te conectează la energiile subtile ale vindecării. Prin dans faci legătură directă cu PUTEREA ATOTVINDECĂTOARE – activează secreţia de oxitocină, „hormonul iubirii” care anulează senzaţia de durere (fie ea emoţională sau fiziologică). Aşadar… 

Dansul ECHILIBREAZĂ SISTEMUL HORMONAL. Reduce secreţia de adrenalină şi creşte imunitatea.

💜Dansul este în perfectă armonie cu RESPIRAŢIA. Îţi îndreaptă coloana, eliberează tensiunile din muşchi, vindecă zonele afectate, împrăştie energia sănătoasă în corp.

💜Dansul porneşte din INIMĂ. Câmpul electric al inimii este de 60 de ori mai mare decât amplitudinea activităţii electrice generate de creier. Câmpul magnetic produs de inimă este de 5.000 de ori mai mare în intensitate decât câmpul produs de creier.

💜Dansul inspiră către CREAŢIE. Este o MEDITAŢIE ÎN MIŞCARE, în care primeşti răspunsuri, soluţii şi idei care să te susţină în activitatea ta.

💜Dansul îţi hrăneşte cele mai bune laturi ale tale şi ale vieţii tale şi te conduce către performanţă. Pentru că… Dansul UNEŞTE EMISFERELE CEREBRALE. Dansul uneşte partea logică cu cea creativă, emoţională. Aceasta determină gândirea de GENIU. Poţi vedea toate laturile unei probleme şi poţi judeca înţelept, găsind soluţii de ambele părţi: gândire non-duală şi non-rezistentă.

💜Dansul energetic stimulează NEURO-PLASTICITATEA, abilitatea neuronilor de a se reconfigura conform hărţii „trăiesc într-un univers prietenos şi sigur”.

🙏Se încheie cu o mulţumire adusă lui Dumnezeu/Universului/Vieţii, pentru noile daruri primite. Mulţumesc pentru viaţa frumoasă pe care DEJA o trăiesc!

📲 Contact: Steluța Florentina 

                    +40 799 219 809

Te aștept cu mult drag și iubire necondiționată❣

Înscriere Aici!  👇 

Dans Energetic 1