Caută
Close this search box.
Poza Curs Access 1

2022 - București

Te-ai gândit vreodată că lucrurile din viața ta pot veni cu ușurință, bucurie și glorie!?™

Atunci Cursul de Access Bars® este potrivit pentru tine, întrucât totul în viață vine la noi cu ușurință, bucurie și glorie!™

 

Ce este Access Bars®?

Cursul de Access Bars® reprezintă o tehnică energetică prin care se ating blând 32 puncte specifice de pe cap, numite Bare care au ca rezultat “topirea” limitărilor din care ți-ai creeat viața până acum și “deschiderea” ușilor spre o viață despre care ai știut mereu că este posibil să fie, însă nu ai recunoscut niciodată!

 

Îți aduci aminte ultimul moment din viața ta când ai fost complet relaxat, hrănit și iubit? Sau a trecut ceva vreme de când ai primit vindecare și bunătate fără nicio judecată asupra corpului sau ființei tale?

 

Când ai simțit fluxul banilor și derularea proiectelor din viața ta că se petrec în sincronicitate și vin rezolvări din surse nebănuite?

 

Acest proces de corp, dinamic și blând a ajutat mii de oameni să schimbe multe aspecte ale corpului și vieții lor, cum ar fi traume, insomnii, dureri corporale, aspecte financiare, depresie, stres, dependențe, etichete, credințe, blocaje, dizabilități și multe altele. Ce s-ar putea schimba pentru tine și întreaga lume?

 

La această clasă, cei mai mulți oameni învață pentru prima dată ce înseamnă cu adevărat să primească și să se deschidă către mii de posibilități!

Te invit cu bucurie și recunoștință la petrecerea VIEȚII și deschiderea către mii de posibilități!

💫Te-ai gândit vreodată că lucrurile din viața ta pot veni cu ușurință, bucurie și glorie!?™

Atunci Cursul de Access Bars® este potrivit pentru tine, întrucât totul în viață vine la noi cu ușurință, bucurie și glorie!™

💫Ce este Access Bars®?
Cursul de Access Bars® reprezintă o tehnică energetică prin care se ating blând 32 puncte specifice de pe cap, numite Bare care au ca rezultat “topirea” limitărilor din care ți-ai creeat viața până acum și “deschiderea” ușilor spre o viață despre care ai știut mereu că este posibil să fie, însă nu ai recunoscut niciodată!

💫Îți aduci aminte ultimul moment din viața ta când ai fost complet relaxat, hrănit și iubit? Sau a trecut ceva vreme de când ai primit vindecare și bunătate fără nicio judecată asupra corpului sau ființei tale?

💫Când ai simțit fluxul banilor și derularea proiectelor din viața ta că se petrec în sincronicitate și vin rezolvări din surse nebănuite?

💫Acest proces de corp, dinamic și blând a ajutat mii de oameni să schimbe multe aspecte ale corpului și vieții lor, cum ar fi traume, insomnii, dureri corporale, aspecte financiare, depresie, stres, dependențe, etichete, credințe, blocaje, dizabilități și multe altele. Ce s-ar putea schimba pentru tine și întreaga lume?

💫La această clasă, cei mai mulți oameni învață pentru prima dată ce înseamnă cu adevărat să primească și să se deschidă către mii de posibilități!
Te invit cu bucurie și recunoștință la petrecerea VIEȚII și deschiderea către mii de posibilități!

📆Când se desfășoară cursul? _ _._ _.2022, București

Care este prețul acestui curs?
Clasă Access Bars®  are prețul de 950 lei pentru România. 

Pentru cetățenii români cu rezidență  în altă țară se aplică prețul țării de rezidență. (adică unde muncesc și plătesc taxe).

Pentru oricine repetă o Clasă Access Bars® (nu contează când a participat la prima clasă) prețul este de 475 lei. (la jumătate)

Adolescenții cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani plătesc 475 lei. 

Clasa Access Bars® este gratuită pentru copiii sub 16 ani care însoțesc un adult plătitor.

Contact: Hatum Munay
+40 799 219 809