Caută
Close this search box.

Curs Terapie cristale de cuarț prin geometrie sacră

Te invit la o sesiune de curs și terapie de vibrație profundă și mobilizatoare în toate aspectele: fizice, emoționale și planurile subtile, spirituale.

Ce dăruim?

Inițiere în lucru cu energia cristalelor pentru a canaliza prin  lumină, vibrație, geometrie sacră și sunet tot ce este benefic în câmpul și ființa noastră.

Ce poți obține?

Tehnici și instrumente de aplicat pentru oricine îți va cere ajutorul pentru dezechilibre în câmpul energetic, chakre, corp fizic, emoțional, mental și subtil.

Posibilitatea de a aplica tehnicile și instrumentele pentru tine însuți oricând simți și ai nevoia de a elibera blocaje la orice nivel.

Formulă de lucru pentru proiecte, intenții,  aspecte concrete pe care dorești să le crești în viața ta pentru cel mai măreț nivel.

Posibilitatea de a lucra la distanță pentru oricine îți solicită.

Eliberarea de blocaje și energie grea provenită din factori interni sau externi.

Practica ne vindecă diferitele blocaje din viața noastră și este formată cu o structură simplă de lucru, dar cu o mare capacitate de condensare, a unor volume mari de energie.

Generează vibrație pe care o simțim din interior, ajutându-ne să ne schimbăm propria vibrație și să genereze schimbarea în toate aspectele ființei!

Te aștept cu mult drag și iubire necondiționată!

Curs Cristale 01
Curs Cristale 02
Curs Cristale 03
Curs Cristale 04
Curs Cristale 05
Curs Cristale 06
Curs Cristale 07
Curs Cristale 08
Curs Terapie Cristale prin Geometrie sacră

🌌🪐Curs Terapie cristale de cuarț prin geometrie sacră🪐🌌

🌌Vă invitam la o sesiune de curs și terapie de vibrație profundă și mobilizatoare în toate aspectele: fizice, emoționale și planurile subtile, spirituale.

Ce dăruim?
💫Inițiere în lucru cu energia cristalelor pentru a canaliza prin lumină, vibrație, geometrie sacră și sunet tot ce este benefic în câmpul și ființă noastră.

Ce poți obține?
💜 Tehnici și instrumente de aplicat pentru oricine îți va cere ajutorul pentru dezechilibre în câmpul energetic, chakre, corp fizic, emoțional, mental și subtil.
💜 Posibilitatea de a aplica tehnicile și instrumentele pentru tine însuți oricând simți și ai nevoia de a elibera blocaje la orice nivel.
💜Formulă de lucru pentru proiecte, intenții, aspecte concrete pe care dorești să le crești în viața ta pentru cel mai măreț nivel.
💜 Eliberarea de blocaje și energie grea provenită din factori interni sau externi.

🪐Practica ne vindecă diferitele blocaje din viața noastră si este formată cu o structură simplă de lucru, dar cu o mare capacitate de condensare, a unor volume mari de energie.
🪐Generează vibrație pe care o simțim din interior, ajutându-ne să ne schimbăm propria vibrație si sa genereze schimbarea in toate aspectele ființei!

🪐Contact: Hatum Munay
+40 733 013 899

Va asteptam cu mult drag si iubire neconditionată!